http://cido.diba.cat/legislacio/10618832/resolucio-tsf21932020-de-9-de-setembre-per-la-qual-saprova-la-convocatoria-dajut-directe-en-favor-de-les-persones-treballadores-dels-centres-proveidors-de-serveis-socials-de-caracter-residencial-amb-financament-totalment-o-parcialment-public-prevista-a-la-disposicio-addicional-segona-del-decret-llei-242020-de-16-de-juny-de-mesures-extraordinaries-en-materia-de-personal-ref-bdns-523151-departament-de-treball-afers-socials-i-families " /> ELS LOGOPEDES, INCLOSOS EN ELS POSSIBLES BENEFICIARIS DE LA RESOLUCIÓ TSF/2193/2020, DE 9 DE SETEMBRE
La RESOLUCIÓ TSF/2193/2020, de 9 de setembre, per la qual s'aprova la convocatòria d'ajut directe en favor de les persones treballadores dels centres proveïdors de serveis socials de caràcter residencial amb finançament totalment o parcialment públic, prevista a la disposició addicional segona del Decret llei 24/2020, de 16 de juny, de mesures extraordinàries en matèria de personal (ref. BDNS 523151) no incloïa els logopedes com a possibles professionals beneficiaris d'aquestes ajudes. Tan bon punt va sortir publicada la Resolució, el Col·legi va contactar amb el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, concertant entrevista amb la Directora General de Serveis Socials, la Sra. Meritxell Benedí. En el curs d'aquesta entrevista celebrada el passat 19 d'octubre s'ha confirmat que els logopedes que treballin en centres proveïdors de serveis socials de caràcter residencial amb finançament totalment o parcialment públic poden també acollir-se a l'ajuda marcant "altres professionals" a l'aplicatiu. http://cido.diba.cat/legislacio/10618832/resolucio-tsf21932020-de-9-de-setembre-per-la-qual-saprova-la-convocatoria-dajut-directe-en-favor-de-les-persones-treballadores-dels-centres-proveidors-de-serveis-socials-de-caracter-residencial-amb-financament-totalment-o-parcialment-public-prevista-a-la-disposicio-addicional-segona-del-decret-llei-242020-de-16-de-juny-de-mesures-extraordinaries-en-materia-de-personal-ref-bdns-523151-departament-de-treball-afers-socials-i-families
REGISTRA'T

Gràcies, les dades de registre han estat rebudes correctament al CLC i hem enviat* les teves dades d'accés al correu-e que has indicat en el formulari.

Una vegada verificada pel CLC la teva identitat, rebràs un nou correu-e confirmant que ja pots accedir amb seguretat a les àrees restringides del web.

*Si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

Consento el tractament de les meves dades. COL.LEGI DE LOGOPEDES DE CATALUNYA tractarà les seves dades amb la finalitat de gestionar la seva sol·licitud. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició, tal i com informem a la nostra Política de Privacitat i Avís Legal.
Registrar-me

* Registrant-te podràs accedir a totes les àrees restringides del web, veure-publicar ofertes a la borsa de treball del CLC i recuperar el teu mot de pas si l'oblides
Inicia sessió com usuari/a CLC
Consento el tractament de les meves dades. COL.LEGI DE LOGOPEDES DE CATALUNYA tractarà les seves dades amb la finalitat de gestionar la seva sol·licitud. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició, tal i com informem a la nostra Política de Privacitat i Avís Legal.
Accedir
Has oblidat la teva clau d'accés? 

Hem enviat un correu electrònic a l'adreça amb què et vares registrar que conté el teu mot de pas.

*Recorda que si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

Recuperar

Enviarem el teu mot de pas al correu-e amb el que et vares registrat.

Si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

inici > Notícies
NOTÍCIA DEL CLC > DETALL
20 de octubre 2020
ELS LOGOPEDES, INCLOSOS EN ELS POSSIBLES BENEFICIARIS DE LA RESOLUCIÓ TSF/2193/2020, DE 9 DE SETEMBRE
La RESOLUCIÓ TSF/2193/2020, de 9 de setembre, per la qual s'aprova la convocatòria d'ajut directe en favor de les persones treballadores dels centres proveïdors de serveis socials de caràcter residencial amb finançament totalment o parcialment públic, prevista a la disposició addicional segona del Decret llei 24/2020, de 16 de juny, de mesures extraordinàries en matèria de personal (ref. BDNS 523151) no incloïa els logopedes com a possibles professionals beneficiaris d'aquestes ajudes.

Tan bon punt va sortir publicada la Resolució, el Col·legi va contactar amb el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, concertant entrevista amb la Directora General de Serveis Socials, la Sra. Meritxell Benedí. En el curs d'aquesta entrevista celebrada el passat 19 d'octubre s'ha confirmat que els logopedes que treballin en centres proveïdors de serveis socials de caràcter residencial amb finançament totalment o parcialment públic poden també acollir-se a l'ajuda marcant "altres professionals" a l'aplicatiu.

http://cido.diba.cat/legislacio/10618832/resolucio-tsf21932020-de-9-de-setembre-per-la-qual-saprova-la-convocatoria-dajut-directe-en-favor-de-les-persones-treballadores-dels-centres-proveidors-de-serveis-socials-de-caracter-residencial-amb-financament-totalment-o-parcialment-public-prevista-a-la-disposicio-addicional-segona-del-decret-llei-242020-de-16-de-juny-de-mesures-extraordinaries-en-materia-de-personal-ref-bdns-523151-departament-de-treball-afers-socials-i-families
 
Comparteix aquesta notícia